Imatge o vídeo destacat
Què hem fet

Què hem fet des que va començar l'estat d'alarma?

Durant els darrers mesos ens hem trobat adaptant la nostra acció a les noves necessitats, rebent la col·laboració i participació de moltes persones noves i encetant nous projectes i espais d'acollida. Hem elaborat una guia informativa de recursos socials i jurídics a la ciutat de Barcelona, hem fet atenció telemàtica, assessorant a més de 200 alumnes, oferint càpsules formatives online i més d'una vintena de parelles en confinament. I quan la situació ho ha permès hem obert l'acollida individualitzada, i des de llavors 99 persones han rebut assessoria social i 73 jurídica, i s'han realitzat 27 tutories amb els joves.

A més 14 persones han viscut el confinament a casa d'una família de la Xarxa d'Hospitalitat, i des de meitats de març, 8 persones han estat acollides en la nova Comunitat d'Hospitalitat (Arrupe).

Avui reafirmem que volem seguir treballant amb la mateixa passió, sensibilitat i dedicació per les persones migrants i refugiades. Davant la incertesa, som i serem a prop de les persones migrants més vulnerables.

Responsive image