Atenció social i jurídica

 

A través de l'atenció social i jurídica, volem donar resposta a aquelles necessitats bàsiques d’informació i orientació que tota persona precisa per accedir als serveis que ofereix la ciutat de Barcelona. Alguns d’aquests serveis els ofereix la mateixa entitat, però d’altres són derivacions a altres entitats privades o recursos públics on les persones poden trobar resposta a les seves inquietuds.

   Serveis que oferim

Informació personalitzada i presencial dels serveis, cursos i activitats de l’entitat i d’altres recursos de la ciutat relacionats amb...

  • Migració i ciutadania: Empadronament, assessorament legal en estrangeria, regularització, renovacions, obtenció de la nacionalitat, protecció internacional, retorn.
  • Accés a recursos bàsics com l’habitatge, l’educació, la salut, l’atenció social, l’accés al mercat laboral…
  • Coneixement de l’entorn proper que possibilita la participació social i cívica

Seguiment de persones en situació de vulnerabilitat, intermediació amb altres serveis o entitats, seguiment de casos amb altres entitats.

Espai de consulta, acompanyament i orientació en temes relacionats amb estrangeria (arrelament social, reagrupament familiar, renovacions, ordres d’expulsió, visats), CIE, accés a la Nacionalitat, habitatge, contractes laborals, sancions, entre d’altres.

xerrades

Informació i contacte

Per a més informació només cal que ens vinguis a veure (al carrer Palau 3) o ens truquis (934 120 934) en horari d'atenció. Si podem t'atendrem al moment, i si no és possible agendarem una cita per una trobada de més qualitat.

  • Horari: de dilluns a dijous, de 10h a 13h i de 16h a 19h

Si ets una entitat: el dia que la la persona derivada tingui atenció amb nosaltres ha de venir amb el full de derivació imprès i omplert.

 Full de derivació