Espai sociolingüístic

 

Classes de llengua i alfabetització per a adults


Conèixer les llengües del país és essencial per poder tenir accés, no només a la relació amb altres persones, sinó també a la cultura i als drets que ofereix la nostra societat. A través de les classes de llengua posem a l’abast de les persones migrants (fins i tot de les que no saben ni llegir ni escriure en la llengua materna) el coneixement d’uns nivells mínims de català i castellà que els seran de gran utilitat per la vida de cada dia.

Les classes són també un espai de trobada, on tots tenim l'oportunitat d'aprendre els uns dels altres, compartir la nostra història, experiències, cultura. I juntament amb altres activitats fora de l'aula, volem crear nous vincles que permetin un arrelament efectiu.

    Serveis que oferim

Nivells equivalents als que proposa el Marc Europeu de Referència per a les llengües, establert pel Consell d'Europa 2009. (A1, A2).

  • Castellà A1 (A.1.1, A1.2, A1.3)
  • Castellà A2.1
  • Castellà A2.2

Nivell Inicial amb el “Consorci per a la Normalització Lingüística”.

Cursos especialitzats per a persones que no saben llegir i escriure en castellà ni en la llengua materna.

Grup per a laprenentatge del castellà a nivell inicial. S'ofereix espai de guarda per a nens menors de 3 anys.

  • GRUPS DE REFORÇ I CONVERSA: Grups que ajuden a seguir millor el curs que ja s'està realitzant, ia superar aquells punts on es troben més dificultats.
  • PARELLES LINGÜÍSTIQUES: Parelles que es troben un cop per setmana per compartir conversa i avançar així en el coneixement de la llengua però també en el coneixement mutu entre les persones.
  • PROPOSTES COMUNITÀRIES: espais de trobada mensual, sortides culturals, excursions, visites...)
cursos ll

Informació i contacte

Els cursos tenen un cost de 15€ el trimestre pels nous alumnes i 10€ el trimestre pels antics alumnes.

Si t'interessa alguna de les nostres formacions, vine'ns a veure al carrer Palau número 3 en horari d'atenció, dilluns a dijous, de 10h a 13h i de 16h a 19h.

Si ets una entitat, la persona derivada ha de portar el full de contacte imprès i omplert.

Full de contacte