Reconèixer la vida

Reconèixer la vida

Durant aquest darrer mes de juliol a Migra Studium l’activitat s’ha intensificat, però també ha estat temps de recollir i endreçar, temps per repassar el curs i somiar en el proper. Temps sobretot per a reconèixer tot allò que hem rebut.

Sant Ignasi, al final del llibre dels Exercicis Espirituals ens convida a fer aquest exercici: reconèixer tot allò rebut per tal que, “enterament reconegut, pugui en tot estimar i servir” (EE 233), i així hem volgut acabar el curs:

Agraint l’oportunitat d’acollir a tantes persones que passen per Migra Studium, obrir-los la porta a l’acollida, acompanyar-les i donant oportunitats a través de la formació.

Agraint la sort de veure créixer, estimar-se, descobrir-se i aprendre a un bon grup de nois i noies del barri.

Agraint el regal d’obrir la porta a la diversitat, apropant la riquesa de la pluralitat religiosa de la nostra ciutat, a tants alumnes i professionals del sector educatiu.

I, tot i que ens agradaria que ja no hi fos, també ha estat un do poder-nos fer presents al Centre d’Internament a Estrangers de Zona Franca, i des d’allà ser una petita porta oberta a l’exercici dels drets de les persones que malviuen injustament en aquests centres.

I sobretot gràcies a vosaltres, perquè a Migra Studium estem convençuts que la nostra tasca no seria possible sense tantes persones que ens acompanyeu i recolzeu en l’activitat diària, a tantes persones que dediqueu el vostre temps i recursos a que la porta del Palau es pugui obrir cada dia.

Bon estiu a tothom,

Equip Migra Studium

Notícies relacionades