catalÓ | castellano | english
Altres pÓgines dels Jesu´tes   

Una cadena humana per al tancament del CIE
Grup de voluntaris CIE-BCN
19/10/2014

Comparteix a Twitter  

Més de 1.000 persones van fer una cadena humana dissabte 18 d’octubre rodejant l’illa que envolta el Centre d’Internament per a Estrangers (CIE) de Barcelona, situat al carrer E de Zona Franca. Es tracta del segon acte de la campanya Tancarem el CIE, impulsat per una vintena d’entitats i especialment per tres d'elles: SOS Racisme Catalunya, la plataforma Tanquem els CIEs i la Fundació Migra Studium.
Més de 1.000 persones han format una cadena humana rodejant l’illa que envolta el Centre d’Internament per a Estrangers (CIE) de Barcelona, situat al carrer E de Zona Franca. Aquest ha estat un dels actes de la campanya Tancarem el CIE.

La cadena humana ha recorregut més de la meitat del perímetre de l’illa on està construït el CIE. Tot i així no s'ha pogut envoltar tota. Representants de moviments, d’organitzacions civils, polítics, músics, gent del món de la cultura han participat d'aquesta mobilització. 

En un escenari habilitat, s'ha llegit el manifest i s'han escoltat intervencions i actuacions musicals. Representants de les tres organitzacions impulsores: SOS Racisme Catalunya (Beatriu Guarro), Tanquem els CIEs (Marc Serra, Mireia Vehí, Ainoha) i de la fundació Migra Studium (Josetxo Ordóñez) han formultat discursos per evidenciar com el CIE vulnera els drets humans.

Al manifest de la campanya s’hi han adherit més de 165 entitats i 1300 persones a títol individual.

Fotografia: Luis Muñoz. Treballadors i voluntaris de Migra Studium participant de l'acte "Encerclem el CIE". 


[+ notÝcies]

Fundaciˇ Migra Studium - Palau, 3, 08002 Barcelona - Tel. 934 120 934 - info@migrastudium.org - AvÝs Legal