català | castellano | english
Altres pàgines dels Jesuïtes   

Què són els Centres d'Internament d'Estrangers?
Grup de voluntaris CIE-BCN
24/01/2012

Comparteix a Twitter  

El cas del centre d'Aluche (Madrid) i el de Zona Franca (Barcelona). El dimarts 24 de gener, la Plataforma d'Entitats Cristianes amb els Immigrants va presentar una declaració sobre els CIEs. L'acte va tenir lloc al centre d'estudis Cristianisme i Justícia, i el va moderar Quim Pons sj., director de MigraStudium, entitat membre de la Plataforma.

Es va comptar amb la presència de Cristina Manzanedo, advocada de Pueblos Unidos (Madrid), redactora del document 'Miradas tras las rejas' sobre el CIE d'Aluche, i amb Cristina Fernández, membre de l'Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans de la UB coneixedora de la realitat del CIE de la Zona Franca.

Després d'explicar la difícil situació en la que viuen a aquests centres els inmigrants, Manzanedo va advocar per la seva regulació i per que estiguin sotmesos a la tutela judicial. 

Clicant a "més informació" trovareu el resó que es va fer de l'acte el diari "El Periódico de Cataluya". També podeu visionar aquest vídeo ofert per Cristianisme i Justícia sobre "Què són els CIEs i què hi està passant?"

A l'arxiu trovareu la declaració de la plataforma.


Més informació

Arxiu associat

[+ notícies]

Fundació Migra Studium - Palau, 3, 08002 Barcelona - Tel. 934 120 934 - info@migrastudium.org - Avís Legal