Memòria 2016: Una porta oberta

Memòria 2016: Una porta oberta

És el moment de fer memória del que ha estat un any a Migra Studium. Ens agradaria transmetre que ha sigut un temps per avançar en la nostra missió - la defensa de la dignitat i els drets de les persones migrants més vulnerabables - i per formular un desig que dóna impuls a tot allò que fem: "ser una porta oberta a la nostra ciutat".

Una porta oberta a les persones: a les dones i homes migrants que arriben a casa nostra amb un anhel de vida plena; als voluntaris i voluntàries que es comprometen amb l'altre des del servei, posant l'acollida al centre de la seva acció; a totes les que volen créixer en diàleg, en reflexió i en reconeixement de la diversitat com a valor. 

Una porta oberta a la nostra ciutat: que somiem diversa, on tots i totes puguem esdevenir ciutadans, un lloc de trobada i veritable hospitalitat.

Migra Studium volem continuar treballant amb la mateixa il·lusió i fer-ho amb vosaltres. Us animem a obrir aquesta porta i travessar-la. Aquí ens trobareu per continuar junts el viatge. 

Notícies relacionades