Voluntariat amb Migra Studium

Voluntariat amb Migra Studium

L'equip de Migra Studium està format per moltes persones voluntàries que dediquen el seu temps i habilitats a la missió de l'entitat. Durant el 2019 van ser més de 240 persones voluntàries fent tasques molt diverses, des de classes de llengua i reforç educatiu amb joves, fins a tasques d'administració. Cadascuna d'elles són essencials per a poder obrir la porta cada matí.

Actualment estem redefinint i adaptant tots els projectes per tal de recuperar gran part de l'activitat presencial que fem a Migra Studium, aplicant les mesures d'higiene i distanciament necessàries. Noves activitats formatives per a adults, un nou casal per joves, activitats de conversa o culturals, assessoria jurídica...

Si vols formar part d'aquesta nova etapa serà una sort comptar amb tu, i de ben segur que així podrem seguir a prop de les persones que arriben a Migra. Omple el formulari* i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

*Si ja has estat voluntari a Migra Studium només cal que ens escriguis un correu electrònic a voluntariat@migrastudium.org indicant la teva disponibilitat i què podries fer.

*En l'estat actual, per poder col·laborar, és important que no pertanyis a cap grup de risc ni convisquis amb una persona de risc.

FES-TE VOLUNTARI