Estiu amb l'Espai Interreligiós

Estiu amb l'Espai Interreligiós

Aquest estiu, a la Fundació Migra Studium obrim la porta a l’experiència i la reflexió sobre la diversitat cultural i religiosa del nostre entorn. Des del projecte Espai Interreligiós oferim una proposta ben diversa.

D’una banda, i al mateix centre, proposem activitats pensades per reconèixer les diferents pràctiques religioses, per evidenciar els elements propis de cada religió, i també per trobar els aspectes comuns de totes elles. Els diferents tallers, adreçats a qualsevol edat, ens ajuden a aproximar-nos a aquesta realitat: pels més petits, a partir de la narració, la dansa i el cant. Pels més grans, acostant-nos als objectes de culte, i també des de l’expressió artística.

D'altra banda, enguany, oferim com a novetat una ruta per la ciutat que recorre els diferents llocs ignasians. L’itinerari exterior de Sant Ignasi ens revela el seu camí interior. Harmonitzant els dos espais ens acostarem a l’espiritualitat del sant: una font de la que naixen àmbits de missió com la Fundació Migra Studium i projectes com l’Espai Interreligiós.

Notícies relacionades