"Estic aprenent a treballar en equip"

"Estic aprenent a treballar en equip"

Em dic David, tinc 21 anys, estic cursant el 2n curs del Grau Superior d’Integració social, sóc de Maó (Menorca), m’agrada l’esport, especialment el futbol, llegir, passejar, tocar la guitarra...però, sobretot m’agrada tenir una relació personal amb Déu, passar temps amb Ell.
- Quina és la teva impressió del treball que fem amb els infants i joves al projecte "Som-hi!", ara que ja portes uns mesos amb nosaltres?

La meva impressió és molt positiva per diferents raons. Per una banda, em sembla molt interessant que es realitzin tant activitats lúdiques (jocs de taula, jocs al pati i tallers), com l’activitat de reforç escolar que ajuda als nens amb els seus deures. Però, per una altra banda, em sembla vital la tasca que intentem fer d’ajudar-los a créixer com a persones d’una forma sana i positiva per a ells. Penso que aquesta darrera tasca és la que dóna més sentit a tot, ja que sense això la resta quedaria una mica buit.

- Què estàs aprenent? Què és el que més t'agrada?

Estic aprenent a tractar més amb els nens, és a dir, interactuar amb ells, intentar ser un bon referent i ajudar-los en tot el que sigui possible, no mirant pel meu propi benestar, sinó pel seu, la qual cosa m’està fent aprendre a tenir molta paciència en diverses situacions. A més, estic aprenent a treballar en equip amb les educadores i voluntaris que venen cada dia. El que més m’agrada és veure la bona relació que es va teixint cada dia amb els nens i veure com van creixent i millorant en les àrees específiques que treballem amb cada un d’ells.

- Què creus que et pot aportar aquesta experiència de pràctiques amb nosaltres?

Principalment, aquest temps m’aportarà experiència amb el treball amb nens i amb un equip professional. Però, no només això, sinó que tot això penso que m’augmentarà les ganes d’ajudar als que ho necessiten i estimar-los, o això desitjo, per tant, penso que aquest temps també m’està ajudant a créixer com a persona.

Entrevista realitzada per Míriam Castaño (Projecte Som-hi)

Notícies relacionades