PROPOSTA EDUCATIVA PER A ESCOLES

PROPOSTA EDUCATIVA PER A ESCOLES

T'animes a ser una escola hospitalària?

Contacta amb nosaltres

Ens adaptem a les condicions i protocols Covid de cada centre

Una escola hospitalària és aquella que vol contribuir a la construcció d’una societat capaç d’acollir a les persones que arriben a casa nostra.

Et proposem tres itineraris pedagògics per a treballar les migracions, l'hostilitat i l'hospitalitat. Les activitats són independents entre elles, però es convida a fer els itineraris complets, treballant consecutivament els recursos per veure la realitat, commoure’s i actuar.

Acompanyarem els vostres centres educatius mentre realitzeu algun dels itineraris per ajudar-vos a ser escoles hospitalàries.

Adaptem les activitats a les condicions de seguretat del moment, i a la situació que visqui cada centre.

Proposta d'itineraris

1. MIGRACIONS

Endinsa’t en el món de les migracions, coneix d’aprop la realitat de les persones que han de marxar de casa seva, i actua fent un servei puntual.

 

Saber-ne més

Posa't en contacte amb nosaltres

 

2. HOSTILITAT

Coneix què és un Centre d’Internament d’Estrangers (CIE), participa a la Vetlla de Pregària, fes difusió de l’Informe anual, treballa i aprofundeix en l’Informe del CIE a l’escola…

Saber-ne més

Posa't en contacte amb nosaltres

 

3. HOSPITALITAT

Descobreix l’alternativa que Migra Studium proposa a l’hostilitat del nostre món, l’Hospitalitat. Apropa't a la proposta hospitalaris.org

 

Saber-ne més

Posa't en contacte amb nosaltres