Imatge o vídeo destacat
grupo streaming

Taller d’Streaming al Som Joves

Al llarg del segon trimestre, al projecte de Som Joves hem tingut l’oportunitat de realitzar un taller d’Streaming, organitzat pels professionals especialitzats en el món digital i a l’àmbit de psicologia, Ester Camprodon i Carles Morales, i comptant amb la participació del duo artístic “Petaluda en Elm Street”, format per Irene Blanco i Pepi Quinteros.

Gràcies a aquest projecte ens hem submergit en un context totalment desconegut per a nosaltres entrant en contacte i aprenent a utilitzar les eines tècniques necessàries per dur a terme el procés de gravació i emissió del material audiovisual. Alhora, hem estat treballant en l’elaboració del guió i les preguntes plantejades posteriorment als músics durant l’entrevista que va ser dinamitzada per nosaltres mateixos.

A la darrera sessió, en una simbiosi de càmeres, micròfons i ordinadors, vam realitzar una entretinguda entrevista amb els artistes convidats, i per acabar la jornada, vam gaudir d’una petita i espectacular actuació musical del grup, que podeu visualitzar a continuació.

Volem agrair de tot cor la dedicació de tots els professionals implicats en aquest projecte, sense els quals aquest taller no hagués estat possible.

 

Resultat final: