14J. No permetrem la reobertura del CIE

14J. No permetrem la reobertura del CIE

Com probablement sabeu, hem conegut que el proper 16 de juny reobrirà el Centre d’Internament per a persones estrangeres de Barcelona. Per aquest motiu, des de la campanya Tancarem el CIE de Barcelona us demanem que participeu a la manifestació del proper dimarts 14 de juny a les 19h a la plaça Urquinaona de Barcelona, sota el lema “Estan reobrint el CIE: No ho permetrem!”De nou necessitem sumar esforços per denunciar el rebuig de la ciutadania davant la reobertura del Centre d’Internament per a persones estrangeres. Com hem demostrat en diverses ocasions, i també a través del posicionament de les institucions: del Parlament de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona; NO VOLEM CAP CIE, ni a Barcelona ni enlloc.

Cal que la manifestació de dimarts sigui multitudinària, ha de ser un pols que guanyi la ciudadania contra la injusticia i el racisme de l’estat espanyol, per això us demanem:
que participeu a la manifestació de dimarts
que engresqueu a la vostra gent amiga a assistir-hi
que ens ajudeu en la difusió per xarxes: @tancaremelCIE #AlertaCIE

Els Centres d’Internament per a persones Estrangeres són una peça més de la política migratòria, cruel, injusta i racista. Que atempta contra els drets humans i la dignitat a l’Estat espanyol i a la Unió Europea. No podem permetre la reobertura del CIE de Barcelona i volem seguir lluitant per tancar tots els CIEs de manera definitiva. Cap reforma ni millora, legitima la vulneració de drets.

De nou la ciutadania de Catalunya hem de tornar a sortir el carrer per exigir la NO REOBERTURA i el TANCAMENT DEFINITIU del CIE de Barcelona.

Dimarts 14 de juny a les 19h a la Plaça Urquinaona

#AlertaCIE

Notícies relacionades