Un mes d'activitat al projecte CIE

Un mes d'activitat al projecte CIE

En el darrer mes el projecte CIE ha realitzat una activitat ben intensa cap endins, formant l’equip, i cap enfora, participant en tallers de sensibilització.

Nou persones han tingut l'oportunitat de participar en la formació bàsica dirigida a aquelles que s’incorporen a Migra Studium com a voluntàries al programa CIE. Ara que ja han finalitzat la formació, els participants passaran a formar part de les comissions de treball del programa, realitzant les tasques d'acompanyament, servei i defensa en favor de les persones internades.

Durant aquest darrer temps voluntaris i voluntàries del projecte CIE s’han fet presents i han participat dels col·loquis posteriors a les representacions que, durant el mes d’octubre i novembre la companyia ProjectA Teatre Social ha realitzat, d’Adentro (obra que parla de la no-vida als CIE)

El Miguel de Medrano (voluntari del projecte) i la Marga Garcia (coordinadora del projecte), juntament amb una representant de Stop Mare Nostrum, van participar el passat 9 de Novembre en les jornades “Mirem més enllà” organitzades per l’Àmbit d’Educació per a la Justícia Global del Moviment de Centres d’Esplai Cristians de Catalunya (MCECC). Van acostar la realitat dels Centres d’internament per a Estrangers (CIE) als participants, i mostrant la situació que s’hi viu.

Notícies relacionades