Inici del curs del SOM-HI!

Inici del curs del SOM-HI!

El passat dilluns 1 d’octubre donàvem la benvinguda al Som-hi! 2018-2019. Aquest any hem començat amb molta energia i també molts canvis. S’incorporen a l’equip l’Anna i la Sara, les quals han preparat una programació per als nens i nenes divertidíssima i amb molta creativitat.

Però aquesta no és la única novetat! Aquest any els grups de primària els hem barrejat, i s’han convertit en grups mixtos i de diferents edats. Això vol dir que tenim dos equips amb nens i nenes des dels 6 fins als 12 anys. Així permetem que hi hagi diversitat en el grup, ritmes diferents d’aprenentatge i joc, relacions d’acompanyament i cuida entre ells i elles… un nou repte pel Som-hi!

El grup de grans també augmenta fins a ser 14 nois i noies de secundària! Si passeu una tarde pel carrer Templers podreu respirar l’ambient de concentració i feina. Però no només feina, també tenen molts projectes per endavant!

Els infants i joves ens han demostrat que tenien moltes ganes de venir, amb la seva participació i emoció expressada des del primer dia. Amb aquestes fotos que us adjuntem podeu valorar aquest inici aquest inici de curs vosaltres mateixes, amb ganes de treballar i jugar. 

Notícies relacionades