Busquem persones atrevides per a un gran repte....

Busquem persones atrevides per a un gran repte....

Persones sensibles a l'ACOLLIDA.
Persones compromeses amb L'HOSPITALITAT.
Persones que no tenen por a LA DIVERSITAT.
Persones que vulguin sumar esforços per a OBRIR UNA PORTA enmig de la ciutat.

Vols ser soci/sòcia de Migra?

Rebràs informació periòdica de la nostra activitat i de la realitat de les persones migrants amb qui treballem.

Et convidarem a participar una vegada l’any en una assemblea de l’entitat on podràs conèixer els projectes, aportar el teu punt de vista i celebrar amb altres els passos que anem donant.

I per suposat, els comptes clars. Un cop a l’any et presentarem la situació econòmica i de finançament de la Fundació i els seus projectes, per tal que puguis conèixer la gestió que fem dels recursos i ajudar-nos a millorar.


Gent atrevida

  Jo sóc sòcia de Migra Studium perquè és una manera que de contribuir a acollir i dignificar la vida de persones migrades vulnerables i defensar els seus drets.

Jo us animo a fer-vos socis i sòcies de Migra Studium perquè si ens creiem un projecte o una causa, si volem que existeixi i tiri endavant, hem de fer-los existir, també econòmicament. Vull que Migra Studium pugui seguir fent uns projectes que ajuden a fer més humana i visible la vida de moltes persones amb noms i rostres concrets, que també ens humanitzen i enriqueixen, a través del coneixement i el reconeixement de la diversitat.

Nani Vall-Llossera

  Jo sóc soci de Migra Studium perquè cal implicar-se en iniciatives de la societat civil per aconseguir una societat més justa i capaç d’acollir els qui venen fugint de la violència i de la misèria.

Jo us animo a fer-vos soci/a de Migra Studium perquè només amb les aportacions de la ciutadania podem impulsar i donar suport a iniciatives independents de les accions partidistes i dels compromisos de les administracions públiques.

Pepe Menéndez

  Jo sóc sòcia de Migra Studium perquè he pogut comprovar el treball directe i eficaç que aquesta entitat fa en la defensa de la dignitat de les persones més vulnerables.

Jo us animo a fer-vos socis i sòcies de Migra per ajudar a consolidar i a crèixer aquesta estructura d'acollida, formació i assistència.També per la tasca de sensibilització que s'hi realitza en relació a la diversitat cultural i religiosa. Aquesta tasca és necessària perquè es respectin els drets humans dels immigrants i desplaçats, es a dir, perquè se'n respecti la seva dignitat.

Marta Gloria López Catalá