Conviure i Aprendre

Conviure i Aprendre

Durant tota la setmana passada l’escola de Jesuïtes El Clot va obrir les seves aules als alumnes i professors del curs d’Electricitat de Migra Studium. Cinc dies on els nostres alumnes van fer classes i pràctiques amb els alumnes i professors de primer del Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques. Cinc dies d’aprendre junts, de compartir espais i coneixements, de conviure i donar-se la oportunitat a conèixer-se mútuament.

El darrer dia de la setmana d’intercanvi vam convidar als companys i companyes del Clot a conèixer Migra Studium, i que així veiessin de primera mà la feina que fem! Van poder gaudir d’una visita personalitzada de l’Espai Interreligiós, on l’experiència i vivència de cadascú va ser el centre. I abans d’acabar dinant plegats, vam repartir els certificats que reconeixen la formació rebuda aquesta setmana.

Dues coses volem destacar d’aquest projecte conjunt que, de forma molt acertada, s’anomena “Conviure i Aprendre”. La primera és que, confirmem de nou que la convivència amb altres ens fa aprendre. Sempre i quan sigui una convivència que promogui espais oberts i compartits, espais per a tothom, espais que ens facin sortir de nosaltres mateixes per a trobar-nos amb l’altre, i acollir cada persona amb tot el que és, inclús a nosaltres mateixes.

I la segona és agrair. Ha calgut de la col·laboració de moltes persones per a fer-ho possible, i volem agrair especialment la dedicació dels professors i professores dels dos grups, així com als alumnes i tallerista del curs d’Ajudant de Cuina de Migra que, desinteressadament i de forma voluntària, ens van fer el dinar del darrer dia.

Notícies relacionades